dijous, 16 de febrer del 2012

Anàlisi jaqueta Kalenji Protect Confort

Aquest paravent es pot trobar a botigues Decathlon per uns 26€.

El faig servir des de fa 3 mesos i n'estic molt satisfet ja que protegeix del vent i de la pluja amb molta eficacia.

Quan més profit se'n treu és quan les temperatures son baixes ja que, tot i tenir finestres de ventilació a l'esquena i a les aixelles, el seu teixit impermeable i no transpirable evita la evacuació de la suor, fet que pot ser una mica incomode si l'hem de fer servir amb temperatures no gaire baixes.De fet, jo l'he fet servir sovint per sortir a entrenar amb temperatures al voltant de 0º portant a sota una samarreta de màniga llarga i una de maniga curta. Aquesta combinació permet sortir amb el paravent cordat fins a dalt, i quan començem a entrar en calor podem jugar obrint més o menys la cremallera en funció de les nostres necessitats.

Disposa de dues butxaques de bona mida per guardar-hi els guants o un buff quan ja no els necessitem. També és d'agrair el detall de poder tancar els punys amb velcro per evitar molestes entrades d'aire quan les temperatures son realment baixes.

En resum, es tracta d'un paravent impermeable que compleix amb les seves funcions amb escreix i que es pot adquirir per un preu força raonable. Recomanat sobretot per quan fa fred ja que en altres circumstàncies la condensació de la suor pot convertir-se en una important molèstia.

Podeu anar a la pàgina del producte pitjant sobre el logotip de la marca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada