dijous, 23 de febrer de 2012

Anàlisi Portabidons Quechua Raid Trail

El portabidons Quechua Raid Trail és un cinturó d'hidratació amb suport per un bidó de 500ml (pot ser que n'entrin de fins a 750ml però no ho he provat). 

El sistema de subjecció és mitjançant velcro fet que aporta molta facilitat a l'hora d'ajustar-lo, ja sigui apretar-lo o afluixar-lo, fins i tot corrent.

A part del suport pel bidó, disposa d'una butxaca d'una mida intermitja que, aprofitant-la al màxim, ens permet guardar-hi varis gels, les claus i el mobil.

Com tots els cinturons que he provat, costa bastant trobar la posició correcte perque no es moguin massa durant la cursa però he trobat un sistema per evitar acabar amb el bidó a la panxa i el tancament a l'esquena. Aquest metode Top Secret consisteix en agafar els cordons de la cintura que solen portar les malles de córrer i enganxar-los amb el tancament de velcro quan ens apretem el cinturó, d'aquesta manera impedim que el cinturó es doni la volta sencera. (podeu aplaudir, gracies)

En resum, es tracta d'un cinturó d'hidratació apte per mitjes de muntanya o per sortides en les que en tinguem prou amb mig litre d'aigua i amb una butxaca per les claus i el mobil. D'altra banda, no és la millor solució per curses més curtes o en ruta ja que hi ha altres opcions més compactes.

El podeu trobar per uns 10€ a botigues Decathlon o pitjant el logo de la marca.