diumenge, 15 d’abril de 2012

Cursa El Corte Inglés 2012

El diumenge 15 d'abril va tenir lloc la 34a edició de la més popular de les curses populars del nostre país. De fet és la cursa popular amb més participants d'Europa i la segona del món.

Per la Miriam i per mi era la primera vegada que hi participàvem i ens va sorprendre la gran quantitat de gent que hi havia i sobretot la presència de gegants, dracs i diables entre els altres participants.
A les 9:30 es va donar la sortida i la Miriam i jo vam començar al nostre ritme de 7:40-7:50min/km durant pràcticament els primers 3km fins que vam arribar al peu de Montjuïc i les pujades ens van obligar a baixar molt el ritme.
L'esforç de les rampes de pujada va tenir la seva recompensa quan, després d'un petit tap que es va fer a l'entrada, vam poder accedir a l'estadi Lluís Companys i fer-hi una volta per la mateixa pista en que han corregut tants i tants atletes.
Després de sortir de l'estadi encara vam haver d'afrontar alguna pujada més abans de començar la baixada, durant la qual ens vam trobar amb uns bons amics que també estaven fent la cursa però com que anavem a ritmes diferents ens vam separar al cap de poc.
Un cop al peu de Montjuïc el recorregut seguia pels carrers Floridablanca, Rda. St. Antoni i Pelai fins arribar a Plaça Catalunya. En aquest tram vam tornar a agafar un ritme de 7:30-7:50min/km fins que a tocar de Plaça Catalunya vam topar amb el gran embús que s'havia format a la arribada.
Va ser una cursa molt maca, dura a les pujades i emocionant per córrer per primer cop a l'estadi Lluís Companys, de la que n'estem molt satisfets i que esperem repetir en properes edicions.