dijous, 17 de novembre del 2011

Lectures: Córrer o Morir

Aquest llibre, escrit per Kilian Jornet i publicat per Ara llibres s'ha convertit en un èxit editorial gracies a la creixent popularitat que estan adquirint les curses de muntanya i sobretot gracies a la seva qualitat.

És un llibre que us engrescarà des del primer moment i amb el que podreu compartir part de l'emoció que comporten les curses i demés reptes per muntanya que ha viscut i ens ha narrat en Kilian.

A mi personalment em costava deixar de llegir-lo i de ben segur, si hagués tingut temps, l'hauria llegit d'una sentada. A més, vaig tenir la sort de poder llegir-lo mentre estava de vacances a Menorca i vaig aprofitar per iniciar-me en la cursa per muntanya fent trocets del Cami de Cavalls i rememorant les emocions que el llibre m'havia fet sentir mentre corria per paratges d'espectacular bellesa.

No puc fer altra cosa que recomanar-vos que us el llegiu i sobretot, que invertiu l'extra de motivació que us proporcionarà en sortir a correr per la muntanya, si no ho heu provat encara. Descobrireu noves maneres de gaudir del running.

No dubteu en deixar els vostres comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada