dissabte, 14 de gener del 2012

Anàlisi Nike+ SportBand

El Nike+ SportBand és el company ideal tant per qui vulgui començar a correr i necessiti un extra de motivació, com per qui ja corri habitualment i vulgui registrar els seus temps i distàncies d'una manera molt sencilla.

Es pot comprar en molts colors diferents i es composa de 3 parts, una pulsera d'un material molt agradable al tacte i d'aspecte molt resistent, la unitat receptora que s'enganxa a la pulsera i te la pantalla, els botons i el conector USB, i per últim, el sensor que va dins la sabatilla igual que el del Nike+ iPod.

La precisió de les medicions de distància és molt bona des del primer ús, però en cas de voler afinar més, es pot calibrar millor seguint unes sencilles  instruccións que ens indica el programa que apareix al connectar l'USB a l'ordinador.

Per als qui volen començar a córrer però els falta una mica de motivació, la web NikePlus.com els ofereix una manera molt visual de fer un seguiment dels seus progresos, seguir un plà d'entrenaments, marcar-se objectius i compartir-ho tot amb els seus amics via Facebook, Twitter o la propia comunitat de Nike.


En definitiva, es tracta d'una bona inversió per iniciar-se en el món del running tecnològic per un preu força asequible d'uns 60€ o menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada